Arsenal – West Brom

West Brom reiser til London for å spille en kamp av engelsk Premier League med laget av Arsenal.
Arsenal er absolutt rangert på fjerdeplass. Det gir dem rett til å spille i Europa neste sesong. Dette regnes som suksess for laget ledet av Arsene Wenger. Hvis Arsenal tar FA Cup, og etter to uker vil det bli en sesong hvor laget har lykkes i målene sine. Det er viktig for laget, og de kan redde de beste spillerne, fordi londonere kommer i sone i Champions League. De har ikke lenger store problemer med skadede spillere. Denne perioden for noen måneder siden er over, og de er i en rekke vellykkede resultater. De vant sine tre siste kamper i Premier League. Dette førte dem til fred og fortjente rangering i topp 4. Men Vassiriki Abou Diaby, Ryo Miyaichi, Kieran Gibbs, Theo Walcott og Jack Wilshere er skadet. Alle disse kan ikke spille i spillet. I spørsmålet er Alex Oxlade-Chamberlain og Thomas Vermaelen. Den andre av disse to er svært viktig for Arsenals sikkerhet i den defensive delen av spillet. O. Giroud har scoret 15 mål hittil. A. Ramsey har 9 mål og Podolski har 8 mål. A. Ramsey har en stor innflytelse på lagets prestasjon av Arsene Wenger. Han ble skadet, men er nå på linje og vil sannsynligvis bli inkludert i spillet. Ozil også i gruppen for matc. Vi forventer en veldig interessant presentasjon av ham.
Ny rykte er at Wenger vil bruke mye penger om sommeren for å bringe noen svært høye kvalitet nye spillere. Arsenal er ubeseiret i de siste 17 hjemmekampene i Premier League. En annen viktig statistikk er at Arsenal har vunnet fem av sine siste seks hjemmekamper mot West Brom i alle konkurranser.

I laget av West Brom er skadet Zoltán Gera, Steven Reid og Liam Ridgewell. De er utenfor gruppen. Teamet er i kampen for opphold i Premier League. Laget trenger minst tre poeng i de resterende tre kamper for å garantere et sted i stillingen.