Betting tips: Chelsea mot Norwich

Livescore.inNorwich skal til London for en kamp mot Chelsea som er veldig viktig for dem for å bli i ligaen. Det er ikke så mange kampen til slutten av sesongen og Norwich trenger poeng. I de siste 5 kampene har de ikke vunnet og de tapte fra Manchester United, Liverpool, Fulham, West Brom og Swansea. Disse kampene uten seier sendte dem i nedrykkssonen.

Det er litt rart å se Norwich der fordi sesongen begynte bra for dem, men de kunne ikke forsette å spille på det nødvendige nivået. Enda mer sjokkerende statistikk er at Norwich har tapt sine siste åtte kamper i Premier League. De har tapt både halvtid og fulltid i sine fem siste kamper i Premier League.

Det slutter ikke her for Norwich fordi det er klar at Joseph Yobo er skadet og har ikke mulighet til å ta del i kampen.

Chelsea er still i kampen for den første plassen med de har teoretiske sjanser for å vinne det. Chelsea må vinne alle kampene og Liverpool og Manchester City må tape. virker nå usannsynlig på dette stadiet. I de resterende få kamper lagene i Liverpool og Manchester. Byen må gå sidelengs og gjøre tap. José Mourinho og spillerne hans gjorde noen dårlige resultater is de siste kampene med tapene fra Sunderland, Crystal Palace og Aston Villa. Hvis en av disse tre kampene var en seier, kunne Chelsea være på toppen av tabellen. Den portugisiske er rettferdiggjort av det faktum at han fant et lag som ikke er samlet og kompilert av ham. Det er sant at hans nærvær økte motivasjonen til det blå, men det var ikke nok for noe større en den tredje plassen.

I midtuken tapte de fra Atletico Madrid og er nå ute fra Champions League-finalen. For Chelsea skal ikke spille Petr Cech og Ramires. Den første en på grunn av alvorlig skulderskade, og den andre er suspendert på grunn av et rødt kort. Eden Hazard er tvilsomt for kampen sammen med Samuel Eto’o og John Terry.

Chelsea er klart favoritt i denne kampen og de vant på både halvtid og fulltid i 7 av sine siste 8 kamper mot Norwich i alle konkurranser. Videre scoret Chelsea minst tre mål i sine siste fem hjemmekamper mot Norwich som betyr at de skal ikke ha ingen problemer til å vinne det.